Jak zařídit dětský pokoj v BOHO stylu

Pokud netrváte na tradičním růžovém pokojíčku pro holky a modrém pro kluky, můžete vyzkoušet zařídit pokojíček v čím dál tím modernějším BOHO stylu.

Bude působit velmi neformálně, uvolněně a pohodlně! Je ideální pro holky i kluky od těch nejmenších po puberťáky a je velmi nadčasový.

Jeho základem jsou neutrální, přírodní barvy a přírodní materiály - nebojte se dřeva, látek a květin.

STĚNY:

Stěny můžete nabarvit celé do přírodních tónů nebo si práci zjednodušit a použít efektní samolepky na zeď v boho designech. Zdi lze zkrášlit i dětskými uměleckými díly, krásnými obrazy, girlandami, mapami nebo macrame tkaninami. Nebojte se kombinovat staré a nové a vytvořte si vlastní dekoraci. Naším tipem jsou obrazy se jménem dítěte - děti jsou z nich nadšené a pokojíku dodají kouzlo jedinečnosti.

samolepkynazed_bohopuntiky2

NÁBYTEK:

Můžete zvolit jednoduché tvary a barvy (třeba bílou nebo přírodním dřevem určitě nic nezkazíte) a hrát si primárně s doplňky. Další variantou je ratanový nábytek nebo retro nábytek - oba dva k boho stylu skvěle sednou.

DOPLŇKY:

Určitě nezapomeňte na doplňky z přírodních materiálů - my nedáme dopustit na dřevěné samolepky na zeď, které dodají pokoji úžasnou atmosféru. Dřevěné hodiny jsou dalším výrazným prvkem, který je nejen praktický, ale taky úžasně stylový.

drevenehodiny_medved2

TEXTIL:

Textilní doplňky hrají v tomto stylu velkou roli. Nebojte se etnických koberečků a rohožek, nezapomeňte na kupu polštářů a přírodní závěsy - dodají pokojíku pohodlí a osobitost. Na stěny můžete zavěsit různé girlandy nebo jen na provázek pomocí kolíčků připevnit výtvory vašich dětí. Děti budou nadšené z prvků jako houpací sítě nebo týpí stany. Na postýlku nebo zeď můžete zavěsit praktické mušelínové organizéry - zajistí, že budete mít vždy po ruce to, co zrovna potřebujete pro přebalování nebo péči o miminko.

A nezapomeňte do pokojíku umístit alespoň jednu květinu!

IMG_8018