Jak levně proměnit dětský pokoj

Děti mají čas od času rády, když jejich pokojík dostane nový kabátek. Taková proměna ale někdy může pořádně zamávat s rodinným rozpočtem.

Přinášíme vám pár tipů, jak proměnit dětský pokoj levně a rychle a přesto vykouzlit úsměv na tváří vašich ratolestí.

  1. Samolepky na zeď: Samolepky na zeď je náš top tip - jsou snadným způsobem, jak rychle a levně proměnit vzhled pokoje. Můžete si vybrat ze široké škály vzorů a motivů, jako jsou hvězdy, auta nebo zvířata. Samolepky jsou snadno odstranitelné, takže můžete pokoj snadno předělat, když vaše dítě vyroste nebo změní zájmy - klidně i několikrát do roka:) Mezi naše nejoblíbenější motivy patří samolepky v boho stylu. 

  2. Obrazy na zeď: jsou dalším zaručeným tipem, jak proměnit a oživit pokojík. Stačí zarámovat naše dětské obrázky na plátně a je hotovo! Vybírat můžete z jednotlivých designů nebo zvolit rovnou celou kolekci.

  3. Hodiny: v dnešní době se sice čas dozvíte na každém telefonu nebo tabletu, ale klasické dřevěné hodiny mají prostě své kouzlo. Třeba tyhle s motivem medvídka jsou prostě kouzelné!

  4. Koš na hračky: Aby se vaše dítě mohlo snadno zbavit nepořádku, můžete do pokoje přidat koš na hračky. Snadno a rychle tak uklidíte hračky a koše navíc vypadají skvěle designově.